Tegelcentrum Wolters VOF

Tegelcentrum Wolters VOF is een bedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met het verkopen van keukens, sanitair en wand- en vloertegels. De montage hiervan is in ons bedrijf een essentieel onderdeel. Het is een bedrijf dat in 1976 is opgericht door dhr. F. Wolters. Eerst onder de naam Tegelcentrum Wolters BV en na een verhuizing werd verder gegaan onder de naam Keuken- en Tegelcentrum Wolters. In 1999 werd het bedrijf door zijn dochter en zoon overgenomen met de toevoeging v.o.f. Daarvoor waren zij al werkzaam in het bedrijf. Er kan dus gesproken worden van een echt familiebedrijf.

De eerste verkoop vond plaats vanuit een oude schuur in Nieuw-Weerdinge. In 1988 werd de stap genomen om een pand te kopen aan het Weerdingerkanaal te Nieuw-Weerdinge. Het gaf het bedrijf een geweldige impuls. Na een paar jaar was de ruimte al niet meer toereikend.

Het oude pand ging tegen de vlakte en er werd in 1996 een totaal nieuw pand gebouwd met twee verdiepingen. In 2005 is het geheel nogmaals uitgebreid en werd alles nog overzichtelijker ingedeeld.

Heden ten dage betreedt u een moderne zaak met een actueel aanbod van materialen.

Ons team

Er zijn in totaal 4 mensen werkzaam in het bedrijf. Henk en Gea zijn sinds 1999 eigenaar van het bedrijf maar ook de oprichter, Frits Wolters, draagt nog zijn steentje bij.  Henk doet de montage en is dus veelvuldig bij de weg en bij de klanten thuis over de vloer. Gea neemt de verkoop voor haar rekening met alle bijkomende taken. Ze wordt daarbij ondersteund door Wiepie.

De activiteiten bestaan uit het het verkopen van wand- en vloertegels, keukens en sanitair. We dragen zorg voor de volledige montage van deze materialen. We noemen daarbij het sloopwerk, verwarming aanpassen, plafondafwerking, licht timmerwerk, elektra, ventilatie aanleggen enz. enz. De afmontage is tot in de kleinste details in onze handen. De klant wordt dus volledig ontzorgd.

Afspraak inplannen

Wij stellen voor u altijd een goede offerte samen en komen graag bij u thuis om de situatie te bekijken. Alles natuurlijk geheel vrijblijvend.

Afspraak inplannen